Springfair Julianadorp goes disco!

Op zondag 7 april 2019 heten wij iedereen welkom op onze nieuwe locatie: het terrein van ’s Heeren Loo – woonzorgpark Noorderhaven, waar wij 14 jaar geleden ook begonnen zijn. Het wordt een feestje! Alle discoballen gaan de bomen in en we gaan het terrein omtoveren tot een sfeervolle, feestelijke Springfair Julianadorp.

Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven. U kunt lekker shoppen bij de vele marktkramen met delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. Onderweg komt u meerdere optredens tegen van onder andere Figurantengroep Ouderwetz, Popkoor Elan Callantsoog en Sikina en consorten.

Er zijn vele demonstraties, waaronder de ganzenhoeder, Simon Ballon, King Coaching, de paardengroep “Voltigevereniging Den Helder” en de jachthonden. Uiteraard ontbreekt Helder Events ook niet op deze dag waar je kan blaaspijpschieten.

Natuurlijk zijn ook de leerling-koks van het ROC weer van de partij voor de kook-battle op basis van “Ready Steady Cook”. Zij zullen de gardes en hun creativiteit weer kruisen met het thema Soul food. Kom vooral de leerling-koks aanmoedigen en een hapje proeven.

Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen lekker knutselen, geschminkt worden, glitter tattoe krijgen, springen en klauteren op de springkussens en de stormbanen, in de zweefmolen, een rondje rijden op ons verkeersplein en een ritje op een pony maken. Daarnaast kan je dit jaar meedoen aan een potje bubbelbalfun, dit is voor alle leeftijden, groot en klein. Hiervoor kan je, je ter plekke aanmelden.
Elsa Elsa en Olaf komen dit jaar ook weer naar de Springfair. Zij zijn aanwezig tussen 13.00 en 15.00 uur.

Volop actie en beleving voor het hele gezin, maar ook plekken om heerlijk te genieten met een hapje en een drankje onder het genot van diverse muzikale live optredens op ons muziek podium.

Kortom het wordt een feestje!

See you at the fair

Wanneer: zondag 7 april 2019
Bezoekadres: Noorderhaven, Perenhout 12, Julianadorp.
Fietsers en wandelaars uit Breezand, Anna Paulowna en omgeving er is ook een ingang aan de Rijksweg/Parallelweg en het pontje gaat.
Openingstijden: van 11.00 tot 17.00 uur
Entree: € 4,00 p/persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.
Parkeren: gratis
Informatie: www.springfairjulianadorp.nl
Let op: Op de fair is geen pinautomaat aanwezig. Er zullen enkele standhouders zijn die een mobiel apparaat hebben.

Houd onze site en Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

See you at the fair!