springfair-in-the-english-style

Springfair Julianadorp is een begrip in de kop van Noord-Holland en trekt jaarlijks ruim 5.000 bezoekers. De Springfair staat dit jaar in het teken van het Engelse platteland;

The Country Market

Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin!
Er staan veel kramen met vintage, delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. De kinderen kunnen geschminkt worden, lekker springen op de springkussens, een ritje maken in de zweefmolen en zelfs een ritje op een pony maken. De diverse demonstraties, een kook-battle met ROC leerling-koks, foodtrucks, workshops en …natuurlijk de muziek maken de pret compleet!

Het wordt gewoon weer een heerlijk buitenfeest waar je lekker ongedwongen rond kunt scharrelen en de leukste dingen tegenkomt. allemaal in de sfeer van het Engelse platteland; The Country market.

Praktische informatie bezoekers

Wanneer: zondag 23 april 2017
Bezoekadres: Akkerbouwstraat 1, 1787 AR te Julianadorp
Openingstijden: van 11.00 tot 19.00 uur (nieuw!)
Entree: € 4,00 p/persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. U kunt het terrein betreden via de Akkerbouwstraat en via de Landbouwstraat (hoofdzakelijk voetgangers en fietsers)
Parkeren: gratis
Invalidenparkeerplaatsen: naast de sporthal (op vertoon van kaart)
Veerpont: de veerpont Westeinde tussen Anna Paulowna en Den Helder vaart.

Op de fair is geen pinautomaat aanwezig. Er zullen enkele standhouders zijn die een mobiel apparaat hebben. De dichtstbijzijnde pinautomaat vindt u op het Loopuytpark te Julianadorp.